Cursussen

Naast mijn werk als beeldend kunstenaar geef ik ook teken- en schilderlessen in Dongen. Tevens verzorg ik workshops voor bedrijven.

Cursussen

Mijn uitgangspunt tijdens deze lessen is dat de technieken een hulpmiddel zijn om beeldend te kunnen scheppen. Ik begeleid mensen in het verder ontwikkelen van hun creatieve groei door het geven en begeleiden van opdrachten. Daarbij is het kunstzinnige proces even belangrijk als het uiteindelijke resultaat.
Tijdens de lessen is er de mogelijkheid om met verschillende teken- en schildertechnieken te werken. Iedereen kan op z’n eigen niveau met materiaal en techniek naar keuze werken en krijgt hierbij individuele begeleiding. Daarnaast is er ook ruimte voor het bekijken en bespreken van het werk van medecursisten.

De lessen worden gegeven op: woensdagochtend van 9.00 tot 11.30 en donderdagavond van 19.45 tot 22.15. Adres: Polarisstraat 37 in Dongen
Een cursus bestaat uit 24 lessen van 2,5 uur. De lessenblokken lopen parallel met de schoolvakanties en starten in de eerste week van oktober en eindigen eind april begin mei. Neem voor meer informatie of aanmelding contact met mij op (zie contact).

Workshops

De workshops zijn vooral bedoeld voor bedrijven.
Een dag of dagdeel kan er met een team gewerkt worden aan een schilderij. Heb je interesse in een ludiek bedrijfsuitje neem dan voor meer informatie contact met mij op (zie contact).