Links

Art in nature

Ik ben lid van het Artists in Nature International Network (AiNIN). Dit internationale netwerk brengt kunstenaars die bezig zijn met Landart bij elkaar.

Kunstkliek

Daarnaast ben ik bestuurslid van Stichting de Kunstkliek in Dongen. Deze stichting wil het contact tussen kunstenaars enerzijds en inwoners, overheid, instellingen, bedrijven en galeries anderzijds verbeteren. Iedere twee jaar organiseert ze een kunstzinnig evenement en houdt regelmatig open huis in de ateliers van de leden van de Kunstkliek..

Boa breda

 

Tevens ben ik aangesloten bij de beroeps Organisatie van Beeldend Kunstenaars (BOA). BOA is een organisatie van kunstenaars in de regio Breda. Zij streeft ernaar de levendigheid van het kunstklimaat te bevorderen, mogelijkheden voor kunstenaars te creëren, kritisch het regionale en provinciale cultuurbeleid te volgen, een intermediair te zijn tussen kunstenaar en publiek, de dialoog aan te gaan met andere disciplines dan de beeldende kunst en kunstenaarsinitiatieven en experimenten te ondersteunen.